Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cadastru si intabulare
350 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
M format o echipa astfel incat colaborarea cu noi sa insemne un efor cat mai mic din partea clientului, si responsabilitate mare pe membrii companiei.

Efectuam lucrari de cadastru si intabulare la cele mai inalte standarde, la tarife bine de definite la inceputul contractului si fara solicitari de bani ulterioare. Specificam aceste intamplari pe care clientii nostri ni le-au relatat ca le-au intamipnat in lucrari cu alte companii ori PFA-uri.

Cadastrul si intabularea sunt necesare pentru actele notariale, atunci cand vrem sa instrainam imobilul (vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc), in momentul in care se doreste ipotecarea imobilului (atunci cand vrem sa facem un credit ipotecar si sa garantam cu imobilul), cat si pentru situatia in care se doreste o garantie sigura asupra dreptului de proprietate a imobilului.
Romaniabook.ro

Referitor la costurile serviciilor pe care le oferim, va rugam sa consultati Tarifele noastre. Costurile sunt unele care se pot ajusta in functie de situatia relatata in prealabil la primul contact cu unul dintre membrii echipei noastre.

! Atentie! Preturile noastre includ taxele obligatorii!

Cadastristi Autorizati oriunde in Romania
Din Gura in Gura